Vəzifə öhdəlikləri:
- İşçi heyyəti üçün yemək hazırlamaq
- Həftəlik meynyunun hazırlanması
- Təsdiqlənmiş menyuya riayət etmək
- Menyuya uyğun həftəlik(və ya bir neçə günlük) tədarük(bazarlıq) siyahısı hazırlamaq
- Gündəlik bazarlıqda iştirak etmək
- Yeməklərin hazırlanmasında menyu və texnoloji qaydalara ciddi riayət etmək
- Kalkulyasiya hesabatlarını maliyyəyə təqdim etmək
- Iş yerində qiqiyena qaydalarına riayət etmək
- Avadanlıqların saz və təmiz saxlanmasına cavabdehlik
Vəzifəyə olan tələblər:
- Qida sənayesi sahəsində təhsilli olanlara üstünlük verilir.
- Yeməkxəna aşpazı kimi ən azı 3 il təcrübəli olmalı
- Qida standartlarını bilməli
- Gündəlik rasionların paylaşdırılmasını və ən azı həftəlik menu tərtib edə bilməli
- İşçi sayına uyğun bazarlıq, yemək və porsiya hesabatlarını apara bilməli
- Geniş çeşiddə yemək hazırlamağı bacarmalı.
- COVİD passport vacibdir