Qısa məzmun
River INN Resort and SPA Baş aşpaz vəzifəsi üzrə vakansiya elan edir.
Nəyi bilməlidir:
- Qida Təhlükəsizlik Qaydalarını;
- Ərzaqların və hazırlanmış məhsulların saxlama müddətlərini və şərtlərini;
- Azərbaycan dili və Rus dili (İngilis dili arzuolunandır);
- Sərbəst istifadəçi səviyyəsində Microsoft Word, Excel, Outlook proqramlarını.
Nəyi bacarmalıdır:
- Davranış və ünsiyyət;
- Təhliletmə və qərarvermə;
- Məsuliyyəti üzərinə götürmə;
- Detallara diqqət yetirmə;
- Çeviklik;
Xüsusi tələblər:
- Uyğun sahə üzrə təhsil;
- Yaş həddi: 30-50 yaş;
- Müvafiq vəzifə üzrə azı 5 il iş təcrübəsi;
Gözlənilən davranışlar:
- Nizam-intizamlı;
- Nəticəyönümlü;
- Tələbetmə və yönləndirmə bacarığı;
- Komandada işləmə və düzgün idarəetmə.
- Gigiyenik qaydalara nəzarət etmə;
İş şəraiti:
- İş qrafiki: 5 günlük;
- AR ƏM -nə müvafiq sənədləşmə;
- Korporativ nömrə və lojman ilə təmin edilmə;
- Ünvan: Xaçmaz rayonu, Nabran kəndi “River INN Resort & SPA” mehmanxanası
Vəzifə öhdəliyi:
- Şirkətin keyfiyyət və qida təhlükəsizliyi standartlarını çox yaxşı bilməli və tətbiq etməli;
- Bufetin hazırlanması, yenilənməsi və təmizlənməsi proseslərinə yardım etmək;
- Bufetin xidmət göstərdiyi saatlarda əskilən məsulların yenidən doldurulmasını təmin etmək;
- Qida təhlükəsizliyi mövzusuna aid hər hansı bir problemi həll etmək və qeydiyyatını aparmaq;
- Məhsulların qəbulu və anbarda saxlanılmasına nəzarət etmək;
- Mehmanxananın yemək xərclərinin büdcə ilə uyğun olmasını təmin etməyə kömək etmək üçün standart reseptlərə riayət etmək və tullantıları minimuma endirmək;
- Xüsusi yeməklərin hazırlanması metodları və tərkibi ilə bağlı qonaqların xahişlərini yerinə yetirərkən, mümkün qədər çevik olmaq;
- Bütün istismar avadanlıqları və ləvazimatlarını ehtiyatla istifadə edərək itkilər və tullantıları minimuma endirmək;
- Aşpaz köməkçilərinin və texniki təmizlik işçilərinin standartlara uyğun çalışıb-çalışmadığına nəzarət etmək;
- Mətbəxdə olan ləvazimatların istifadəsi zamanı diqqətli olmaq və bu barədə işçilərə məlumat vermək;
- İstifadə olunan məhsullara nəzarət etmək və lazım olduğu zaman yeni məhsullar sifariş etmək;
- Mətbəxdə olan bütün ərazilərin təmizliyinə və işçilərin uniformalarının səliqəli və gigiyenik olub-olmamasına nəzarət etməlidir;
- Hər hansı bir problem və ya nöqsanla qarşılaşdığında bu barədə aşpazlara məlumat vermək və məsələnin qısa zamanda aradan qaldırılmasını təmin etmək;
Tələblərə uyğun nazmidlər öz CV-lərini mövzu hissəsində “Baş aşpaz” qeyd etməklə mailə göndərə bilərlər.