Qısa məzmun
Zivar Restoranı Şirniyyatçı/Konditer vəzifəsi üzrə vakansiya elan edir.
İş barədə məlumat:
- İstifadə olunan texnoloji avadanlıqların, tərəzilərinin, alətlərin, inventarın və qabların vəziyyətini yoxlamaq. Ehtiyac olduqda, onları təmizləyici və dezinfeksiyaedici vasitələrlə işləmək.
- Sanitar qaydalara, gigiyenik normalara, yanğın təhlükəsizliyi və iş mühafizəsi qaydalarına riayət etmək.
- Texnoloji avadanlığın istifadə qaydalarına riayət etmək. Avadanlıq nasaz olduqda, dərhal bilavasitə rəhbərinizi və ya müəssisənin texniki (administrativ-iş) xidmətlərinin nümayəndələrini məlumatlandırmaq.
- Kənddə konfetlərin hazırlanması və bəzədilməsi üçün lazım olan xammalın miqdarını hesablamaq.
- Xammalın mövcudluğunu və keyfiyyətini yoxlamaq. Xammal və hazır məhsulların düzgün saxlanılması qaydalarına riayət etmək.
- Keyfiyyətsiz məhsulları seçmək və kənarlaşdırmaq.
- Hazır məhsulun keyfiyyətini nəzarət altında saxlamaq.
- Yarıfabrikatların və hazır məhsulların soyudulması, dondurulması və saxlanmasını mövcud qaydalara və normalara uyğun həyata keçirmək.
- Hazır məhsulları paklamaq və etiketləmək.
- İş bitdikdən sonra iş yerini təmizləmək, inventar və qabları işləmək, texnoloji avadanlıqları
- Menyu Tərtibində İştirak: Ehtiyac olduqda menyunun tərtibində iştirak etmək.
Namizədə tələblər:
- Şəxsi gigiyena və işin sanitar təhlükəsizliyi qaydalarına riayət etmək.
- Sağlam qidalanma prinsiplərini bilmək.
- Müalicəvi-profilaktik məqsədlər üçün istifadə olunan xüsusi məhsulların (zəhərsiz dənli bitkilər və s.) müəyyən edilməsi və təyinatını bilmək.
- Müxtəlif məqsədli unlu-qənnadı məhsulları hazırlanmasında istifadə olunan əsas və əlavə xammal və inqrediyentlərin növlərini bilmək.
- Avadanlıqların və inventarın təsnifatı və istifadəsi haqqında biliklərə malik olmaq.
- Xəmirlərin hazırlanması və işlənməsindən, bişirməyə qədər, həmçinin mümkün qüsurların təsnifatı və səbəbləri ilə bağlı texnologiyanın xüsusiyyətlərini bilmək.
- Xüsusi məqsədli çörəklərin (süddən hazırlanmış, dietik, undan, glutensiz, kök, balqabaq, tam taxıl və s.) hazırlanma texnologiyasını bilmək.
- Aşağı kalorili maya içerməyən xəmirlərin (biskvit, krema, hava xəmiri və s.) hazırlanma texnologiyasını bilmək.
- Aşağı kalorili dekorativ yarıfabrikatların hazırlanma texnologiyasını bilmək.
Yuxarıda qeyd olunan tələblərə uyğun namizədlərdən mövzu yerində “Şirniyyatçı/konditer” qeyd edərək CV-lərini hr@zivarorganic.com elektron ünvanına göndərmələri xahiş olunur.